Glenor KR+


Upotrebljava se za fermentaciju tekućeg (gnojnice i gnojovke) i krutog stajnjaka. Ravnomjerno se umiješa u uskladišteni (laguna ili jama) tekući stajski gnoj u omjeru:
1 - 1,5 kg GLENOR-a KR+ na 1 m3 gnojovke. Zbog svojih aktivatora ima trenutačno djelovanje. Tako obrađeni stajski gnoj može se iznositi na zemljište nakon 3 tjedna.

Za fermentaciju krutog stajskog gnojiva GLENOR KR+ se posipa direktno po gnoju i to 50 g/UG dnevno, najbolje navečer prije pražnjenja i čišćenja staje. GLENOK KR+ ostvaruje brzo i intenzivno raspadanje krutog stajskog gnoja, 3x brže fermentira i za 6 mjeseci dobiva se zreo stajnjak koji je sitan i lako se rastresa po zemljištu.

Upotrebom GLENOR-a KR+ povećava se vrijednost tekućeg i krutog stajskog gnoja, na način: - smanjenje emisije amonijaka do 40%, što povećava do 2,5x veću dostupnost dušika (biljkama).
Godišnja potrošnja po 1 UG je 18-20 kg GLENOR-a KR+.

Tako GLENOR KR+ kao prvi fermentator tekućeg i stajskog gnojiva daje dobre rezultate u poljoprivredi na način da:
- smanjuje troškove proizvodnje hrane za ljude i životinje
- poboljšava zdravlje i opće stanje životinja
- utječe na očuvanje okoline

GLENOR KR+ se može koristiti za kompostiranje komine maslina i grožđa na način da se umiješa 3 kg GLENOR-a KR+  u 1 m3 komine i da se nakon 3 mjeseca izvrši povrtanje komine, a za 8-10 mjeseci se dobije kvalitetan organski gnoj.

Pakiranja: vreća 25 kg i bigbag 500 kg.