PONUDA


AGRO LINE – ponuda proizvoda za poljoprivredni uzgoj

Priprema tla:
„ZEOGRAVEL“* – posebno granulirana vrsta zeolita (1-5mm) za miješanje s organskim i  mineralnim gnojivima, a za čuvanje vlage i hranjiva (protiv suše)
ZEOLAND“* – mješavina zeolita i kalcita posebno tehnološki obrađeni za kalcizaciju i "ozdravljenje" zemlje, djelovanje u tlu 3-5 godina
„ZEOSAND“* – zeoliti posebne granulacije (0,5-1mm) za presadnice, uzgoj u plastenicima i staklenicima, te za travnate površine, kao bio stimulatori rasta, uštede voda, gnojiva i dr.

Osnovna gnojidba:
"GLENOR KR+" - fermentator tekuće gnojnice, gnojovke i krutog stajnjaka
“PILFERT”* – peletirano pileće organsko gnojivo s kalcitom i zeolitom. (85-90% suhe tvari)
“PELETKO” – organsko peletirana mješavina konjskog-goveđeg i kokošjeg gnoja.
"AZOTER"* - bakterijsko gnojivo, za osnovnu gnojidbu ratarskih i povrtlarskih kultura 

Folijarna prihrana:
„MEGAGREEN“* – mikronizirani kalcit za folijarnu prihranu u nano česticama.
„ZEOGREEN“* – mješavina mikroniziranog kalcita, zeolita i fosfatnih stijena za folijarnu prihranu u
 nano česticama.
„PROFERT“ – kompletno tekuće NPK hranjivo sa svim mikro i makro elementima za sve kulture, kompatibilan s fungicidima i insekticidima, regulira pH vode, ne reagira agresivno prema biljkama, idealan u kombinaciji s Megagreenom.
„BIOCIN“* – švicarsko -njemačko gnojivo za organsku ekološku proizvodnju, sa svim mikro i makro elementima.  Posjeduje certifikate za najviši stupanj organsko-biodinamičke proizvodnje „DEMETER“.

Skladištenje i Dezinfekcija:
ZEOCORN* mikronizirani zeolit za očuvanje volumena i kvalitete uskladištenih žitarica (od žiška, plijesni i suvišne vlage).
GENOX professionalekološko sredstvo za totalnu dezinfekciju. Uklanja široki spektar mikroorganizama kao što su: bakterije, virusi, gljivice, plijesni i spore u kontaktnom vremenu.
GENOLL professional univerzalni ekološki detergent za pranje, čišćenje i  odmašćivanje površina svih vrsta. 100% biorazgradiv, ne šteti ljudima, životinjama i okolišu.

*Ovi proizvodi posjeduju certifikate za ekološki uzgoj. 

Ispitivač tla - pH i NPK mjerni uređaj za tloFARM LINE – ponuda proizvoda za stočarstvo
Dodatak ishrani:
ZEOFEED"* funkcionalni mineralni dodatak za ishranu životinja i za proizvodnju premiksa. Adsorbent mikotoksina (aflatoksina).

Za narudžbu ili više informacija KONTAKT!
tel: 01/2334-766
fax: 01/2334-510